Skip to content

Modalitati si termen de livrare

Modalitati si termen de livrare

 2. SERVICII – COMENZI ŞI PLĂTI

Art. 2.1. Produsele ArroganT disponibile pentru cumpărare online pe website sunt produse vestimentare.

Art.2.2. Orice comandă se va face online pe pagină web ArroganT (https://ArroganT.ro). Clienţii se obligă să introducă în formular date complete, corecte şi conforme cu realitatea. Pentru a beneficia e produsele comandate si livrate de catre ArroganT.

Art. 2.3 După finalizarea comenzii se trimite în mod automat clientului o factură proformă către adresa de email introdusă în formular. Factura proformă conţine toate informaţiile necesare efectuării platii şi este disponibilă în Cont. Factura proformă nu are valoare fiscală.

Art. 2.4. Clientul este de acord să achite contravaloarea produselor noastre în in termenii alesi, livrare sau online.

Art. 2.7. Facturile Fiscale sunt trimise prin e-mail, în format PDF sau in colet . Semnarea şi stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Art. 2.8. Arrogant va transmite toate informaţiile clienţilor pe adresa de email introdusă de fiecare client în formular. ArroganT nu este responsabil pentru erorile sau de imposibilitatea de comunicare cu clienţii dacă adresa de email introdusă de aceştia nu este funcţională şi/sau accesibilă de clienţi. Echipa ArroganT poate fi contactată la adresa [email protected]

Art. 2.9 Livrarea produselor se face cu firma de curierat contracta de ArroganT.ro la adresa completata de client in formular de comanda in sectiunea ADRESA LIVRARE.

Art.3.0 Livrarea produselor se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii daca sunt pe stoc , daca nu clientul va fii contactat telefonic si va fii anuntat .

POLITICA DE RETURNARE


TERMEN RETURNARE PRODUSE

Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora de catre client, in baza O.G. 34 / 2014. Produsul se returneaza in ambalajul original insotit de documentele fiscale si certificatul de garantie (acolo unde este cazul ), emise de catre societatea ReGo Business Solutions .Contravaloarea produselor va fi trimisa in contul bancar indicat de catre client in termen de30 de zile.Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea/inlocuirea unuiprodus in conditiile din O.G. 34 / 2014. In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor,costurile de transport pentru returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.Nu ne asumam obligatia de NU a primi sau schimba produsul daca este murdar, lovit, deteriorat ,desfacut sau consumat .In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa ne instiintati printr-o sesizare scrisa prin email la adresa: [email protected]
ADRESA RETURNARE COLETE

Expedierea produselor returnate se face de catre client la adresa comunicata in urma cererii de returnare esti in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
CONDITII RETURNARE .Costul direct al returnarii/inlocuirii produselor cade in sarcina clientului. .