Skip to content

termeni si conditii

1. DEFINIRE TERMENI

Art. 1.1. Prezentul document conţine termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor oferite de SC ReGo Business Solutions S.R.L prin intermediul www.ArroganT.ro , denumit în continuare website.

Art. 1.2. SC ReGo Business Solutions S.R.L va fi în continuare denumită ReGo şi se defineşte cu următoarele date: CIF: 33400666, Nr. ORC: j40/8558/21.07.2004, Adresă: Str. Aleea cetatuia nr 1 ,bloc M21, scara 6 , etaj 5, aprtament 359 , sector 6 BUCURESTIadresa de e-mail [email protected]

 1. Utilizator – persoana fizică ce vizitează website-ul, dar nu a plasat o comandă a produselor ArroganT.
 2. Client – persoana fizică sau juridică ce iniţiază şi/sau finalizează o comandă pe website;
 3. Comanda – cerere adresată ArroganTde către o persoană fizică sau juridică prin care se solicita serviciile prezentate pe website.
 4. Servicii – orice serviciu descris şi disponibil pentru vânzare pe website;
 5. Cont – contul online pe care îl poate face un utilizator sau un client. În cont client fiecare client își poate modifica și controla datele personale.

 Art. 1.3. Note introductive

 1. ReGo Nails îşi rezerva dreptul să modifice prezentul document, fără o notificare în prealabil.
 2. Modificarea prezentului document nu atrage automat schimbarea contractelor şi parteneriatele în curs la momentul respectiv, nici nu atrage suspendarea serviciilor şi nici încetarea plăţilor serviciilor furnizate deReGo Nails.
 3. Prezentul document are rol de contract între ArroganTşi clienţii acestuia și reglementează termenii și condițiile de prestare a serviciilor și a website-ului.
 4. Acceptarea prezentelor termeni şi condiţii este sunt obligatorie pentru toţi clienţii ReGo Nails, fără excepţie.
 5. Acest website vă este oferit „aşa cum este” şi „aşa cum este pus la dispoziţie”. Ne rezervăm dreptul de a restricţiona, suspendă sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secţiune sau parte a acestuia. Termenii „www.ArroganT.ro”, „eu”, „a/al/ai/ale noastră/nostru/noştri/noastre” şi brandurile/mărcile care apar pe acest site se referă la ArroganT şi la oricare dintre companiile afiliate acestuia, după cum o cere contextul. „Voi/Dumneavoastră” se referă la orice persoană care accesează şi/sau foloseşte acest website.

 2. SERVICII – COMENZI ŞI PLĂTI

Art. 2.1. Produsele ArroganT disponibile pentru cumpărare online pe website sunt produse destinatate cosmeticii.

Art.2.2. Orice comandă se va face online pe pagină web ArroganT (https://ArroganT.ro). Clienţii se obligă să introducă în formular date complete, corecte şi conforme cu realitatea. Pentru a beneficia e produsele comandate si livrate de catre ArroganT.

Art. 2.3 După finalizarea comenzii se trimite în mod automat clientului o factură proformă către adresa de email introdusă în formular. Factura proformă conţine toate informaţiile necesare efectuării platii şi este disponibilă în Cont. Factura proformă nu are valoare fiscală.

Art. 2.4. Clientul este de acord să achite contravaloarea produselor noastre în avans pentru perioada de timp în care acestea sunt furnizate.

Art. 2.5. Toate facturile proforme se vor trimite prin email.

Art. 2.6. După efectuării platii şi încasarea banilor se emite Factura Fiscală.

Art. 2.7. Facturile Fiscale sunt trimise exclusiv prin e-mail, în format PDF. Semnarea şi stampilarea Facturilor Fiscale nu sunt obligatorii conform Art. 155 Cod Fiscal, alineatul 6 (http://codfiscal.money.ro/art-155-facturarea/).

Art. 2.8. ArroganT va transmite toate informaţiile clienţilor pe adresa de email introdusă de fiecare client în formular. ArroganT nu este responsabil pentru erorile sau de imposibilitatea de comunicare cu clienţii dacă adresa de email introdusă de aceştia nu este funcţională şi/sau accesibilă de clienţi. Echipa ArroganT poate fi contactată la adresa [email protected]

Art. 2.9 Livrarea produselor se face cu firma de curierat contracta de ReGoNail.ro la adresa completata de client in formular de comanda in sectiunea ADRESA LIVRARE.

POLITICA DE RETURNARE


TERMEN RETURNARE PRODUSE

Termenul de returnare al produselor achizitionate online este de 14 de zile de la receptionarea acestora de catreclient, in baza O.G. 34 / 2014. Produsul se returneaza in ambalajul original insotit de documentele fiscale si certificatul de garantie (acolo unde este cazul ), emise de catre societatea ReGo Business Solutions .Contravaloarea produselor va fi trimisa in contul bancar indicat de catre client in termen de30 de zile.Consumatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea/inlocuirea unuiprodus in conditiile din O.G. 34 / 2014. In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor,costurile de transport pentru returnare/inlocuire sunt suportate de catre client.Nu ne asumam obligatia de a primi sau schimba produsul daca este murdar, lovit, deteriorat ,desfacut sau consumat .In cazul in care doriti sa returnati un produs va rugam sa ne instiintati printr-o sesizare scrisaprin email la adresa: [email protected]
ADRESA RETURNARE COLETE

Expedierea produselor returnate se face de catre client la adresa: Strada Centurii nr 7B Bucuresti in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
CONDITII RETURNARECostul direct al returnarii/inlocuirii produselor cade in sarcina clientului. .


3. SERVICII – PREZENTARE, UTILIZARE, RESTRICŢII

Art. 3.1. Produsele oferite de către ArroganT vor fi utilizate numai scopuri legale.

Art. 3.2. În cazul în care un cont revândut încalca prevederile din acest document, ne rezervăm dreptul de a suspenda acest cont fără a informa în prealabil pe reseller. Utilizatorul final nu va fi contactat de către noi, urmând ca resellerul (clientul ArroganT ) să fie informat asupra faptelor şi motivelor noastre.

Art. 3.3. ArroganT nu va fiutilizat sub nicio formă şi în nicio circumstanţă pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale ilegale (conform legislaţiei din România, Uniunea Europeană şi S.U.A.). Materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la:

 1. Încălcarea unui drept de autor sau al oricărui alt drept al oricărui terţ;
 2. Materiale protejate de secrete de marcă sau de vreun alt statut;
 3. Ameninţări, abuz, hărţuire, declaraţii calomnioase;
 4. Materiale menite să încurajeze sentimentul de ură sau discriminare;
 5. Orice imagine sau text cu conţinut sexual sau obscen;
 6. Promovarea de activităţi ilegale (hacking, cracking, warez, etc);
 7. Informaţii sau software despre sau conţinând orice tip de viruşi sau troieni;
 8. Colectarea de informaţii personale pentru utilizarea în scopuri ilegale;
 9. Orice conţinut considerat de noi ca fiind dăunător sau ilegal.

 Art. 3.4. Trimiterea de mesaje e-mail în masă se referă la mesajele trimise către un număr mare de adrese e-mail (o singură dată sau în mod regulat). Trimiterea de mesaje în masă trebuie să respecte legile internaţionale şi româneşti în vigoare. Necunoaşterea legilor nu exonerează (absolvă) pe nimeni de răspundere. Astfel de campanii pot fi operate doar cu liste e-mail în care persoanele se înscriu personal pentru a primi astfel de mesaje (prin acceptul expres/opt-in) iar în toate mesajele trebuie publicată procedura de retragere din liste. Orice reclamaţie primită în acest sens va fi investigată şi se vor lua măsurile ce se impun. Ce trebuie ştiut şi respectat la trimiterea mesajelor e-mail în masă:

 1. Trimiterea de mesaje e-mail în masă trebuie făcută printr-un script ce foloseşte conectarea SMTP;
 2. Folosirea sendmail din CGI sau PHP „mail () ” este interzisă pentru trimiterea de mesaje e-mail în masă;
 3. Adresele trecute la Return-path:, From:, Reply-To: trebuie să funcţioneze şi să aibă alocat spaţiu suficient;
 4. Trimiteţi mesaje doar persoanelor care şi-au dat acordul expres de a primii mesaje prin e-mail;
 5. Includeţi în fiecare e-mail trimis datele complete şi adevărate de identificare a expeditorului;
 6. Includeţi în fiecare e-mail posibilitatea de a renunţa la primirea de mesaje e-mail, ce trebuie şi respectată;
 7. Listele de adrese e-mail trebuie menţinute la zi, asiguraţi-vă că aveţi resursele de face acest lucru.

 NOTĂ: Orice sesizare primită în acest sens şi confirmată va duce la suspendarea imediată a contului respectiv fără o anunţare în prealabil a deţinătorului contului de găzduire sau a resellerului.

 Art. 3.5. Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricărui produs va avea ca şi consecinţă suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără drept . Pot fi operate liste email în condiţiile în care persoanele se înscriu pentru a primi mesaje prin metode „opt-in” şi se publică în toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamaţie primită în acest sens va fi investigată şi se vor lua măsurile ce se impun. Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar dacă:

 1. Are trecută fraza „Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM…” sau alte fraze asemănătoare;
 2. Datele de identificare a expeditorului sunt incomplete sau incorecte;
 3. Nu puteţi demonstra că o anumită persoană a fost de acord să primească mesaje e-mail de la dvs;
 4. Procedura de retragere (opt-out) din baza de e-mailuri nu funcţionează;
 5. Folosiţi liste de e-mail cumpărate (chiar şi cu factura!) sau primite la schimb;
 6. Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

 NOTĂ: Orice sesizare primită în acest sens şi confirmată va duce la suspendarea imediată a contului respectiv fără o anunţare în prealabil a deţinătorului contului de hosting sau resellerului.

Art. 3.6. Folosirea form-urilor online pentru expedierea de e-mailuri se face doar prin scripturi securizate la care accesul este restricţionat de parolă sau sisteme anti robot. Nerespectarea acestor prevederi duce la dezactivarea scripturilor sau suspendarea contului.

Art. 3.7. Plata pentru aceste servicii se poate face online, cu carduri VISA şi MASTERCARD, sau prin transfer bancar. Menţionăm Netopia aici?

Art. 3.8. Preţurile pentru serviciile ArroganT sunt afişate în lei şi includ TVA.

Art. 3.9. Clientul are responsabilitatea de a actualiza informaţiile de contact din , panoul de client şi datele de facturare, atunci când este necesar. Noi nu putem fi traşi la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de către client a actualizărilor necesare.

Art. 3.10. Clientul este responsabil pentru menţinerea condiţiilor de securitate a numelui de utilizator, parolelor şi a altor informaţii sensibile. Dacă există orice dubiu în acest sens, clientul trebuie să modifice sau să solicite modificarea datelor de autentificare contactând echipa de asistentă.


 11. RĂSPUNDERE LIMITATĂ

Art.4.1.. ReGo nu poate fi considerat responsabil pentru daune cauzate de TRANSPORTUL ACESTOA CU FIRMELE DE CURIERAT.. Aceasta prevedere include şi daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord să garanteze şi să ne considere nevinovaţi în legătură cu orice pretenţii, daune, incluzând, fără a se limita la acestea, daunele cauzate terţilor, rezultate ca şi consecinţă a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Art.4.2. ArroganT oferă suport tehnic gratuit tuturor clienţilor pentru a asigura buna funcţionare a serviciilor oferite.

Art.4.3. ArroganT nu este responsabilă pentru retragerea anumitor produse oferite gratuit .


 12. TERMENI GENERALI ReGo Nails ŞI DE FOLOSIRE A WEBSITE-ULUI

Art. 5.1. Dacă, pentru orice motiv, nu sunteţi mulţumiţi de Produsele pe care vi le oferim vă rugăm să ne contactaţi şi să ne spuneţi care este problema pentru a o rezolva. În cazul în care nu vă putem rezolva problema şi doriţi să returnati produsul ne puteţi informa de acest lucru şi veţi primi apoi banii pentru produsle e platite.

Art. 5.2. Pentru clienţi cu mai multe conturi, ne rezervăm dreptul de a suspenda toate conturile în cazul în care proprietarul contului principal încalca prezentele prevederi într-o măsură considerată de noi a fi foarte gravă.

Art.5.3 Suntem unicii în măsură să judece ce anume reprezintă o încălcare a termenilor şi condiţiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii şi condiţiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Art. 5.4. Deşi depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acurateţea şi integralitatea informaţiei de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informaţiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului şi informaţiilor de pe acest website.

 Art. 5.5. Transmitere

 1. Orice comunicare sau material fără caracter personal transmise acestui website prin poştă electronică sau în alt mod, incluzând aici orice informaţii, întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii similare vor fi tratate ca informaţii neconfidentiale şi nebrevetate.
 2.  În plus, ArroganT este liber să utilizeze în orice scop (incluzând, dar fără a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea şi marketingul produselor) orice idee, lucrare de artă, invenţie, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept conţinute în orice comunicare transmisă prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implică vreo compensaţie pentru terţii care au transmis informaţia. Prin transmiterea acestor informaţii garantaţi totodată că sunteţi proprietarul materialului/conţinutului transmis, că acest material/conţinut nu este calomnios şi că folosirea sa de către ArroganT nu încalca drepturile nici unei terţe părţi şi nici o altă lege în vigoare. Website-ul nu are nici o obligaţie de a folosi informaţia primită.

 Art. 5.6. Responsabilitate legală

 1.  ArroganT şi/sau orice alte părţi implicate în crearea, execuţia sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legală sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilităţi directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta că urmare a accesării, utilizării, incapacităţii de utilizare, a schimbării conţinutului acestui website sau ca urmare a accesării de către dumneavoastră a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, în măsură permisă de legislaţia aplicabilă, ca urmare a acţiunilor pe care le întreprindem sau nu în urma oricărui mesaj de poştă electronică trimis de dumneavoastră.
 2.  ArroganT şi/sau orice alte părţi implicate în crearea, execuţia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de menţinere a materialelor şi serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate în legătură cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor, fără aviz prealabil.
 3. ArroganT nu va avea nici o responsabilitate legală sau de altă natură pentru nici o pierdere suferită din cauza virusurilor ce vă pot afecta computerul său orice altă proprietate pentru că aţi folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website.

 Art. 5.7. Activităţi interzise

Este interzisă întreprinderea oricărui act pe care ArroganT , la liberă să alegere, îl poate considera inadecvat şi/sau ar putea fi considerat că un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzând dar fără a se limita la:

 1. Orice act ce ar constitui o încălcare atât a confidenţialităţii (incluzând încărcarea de informaţii private fără a avea acordul persoanei în cauză) cât şi a oricărui alt drept legal al persoanei;
 2. Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia website-ul sau ArroganT , colaboratori a săi sau alţi indivizi, sau comportarea într-un fel care ar putea afecta bună reputaţie a ArroganT.
 3. Afişarea pe sau transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzând, dar fără a se limita la, materiale care în opinia noastră ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, ameninţătoare, pornografice sau ilicite, fiind în detrimentul sau încălcând sistemele sau reţelele de securitate ale website/ArroganT sau ale terţilor.

 Art. 5.8. Drepturi de proprietate intelectuală 

 1. Toate drepturile de autor şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea ArroganT sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. B) Nu este permisă reproducerea niciunei părţi a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câştig comercial şi nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa în orice alte lucrări, publicaţii sau website-uri.
 2. Articolele, logo-urile, caracterele şi alte titluri (denumite, colectiv, „Materiale”) ce apar pe acest website aparţin lui ArroganT.
 3. Este interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a materialelor ce apar pe acest website sau în orice alt context pe acest website, cu excepţia celor prevăzute în acest document ArroganT îşi va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.


 13. POLITICA GDPR

Orice informaţie cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidenţialitate şi protecţie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

Art. 6.1. Responsabilităţile ArroganT privind siguranţa datelor clienţilor: 
•  a stoca în confidenţialitate datele introduse pe servere;
•  a limita accesul doar la persoanele care lucrează în mod direct cu servere (dezvoltatori şi suport tehnic) şi a asigura instruirea persoanelor pentru măsurile necesare de luat pentru protecţia maximă – a datelor;
•  a nu vinde sau transmite terţelor datele stocate în aplicaţie sau în conturi de găzduire;
•  a lua măsuri proactive pentru a proteja datele stocate;
•  a raporta orice breşă de date către clienţi şi autorităţi.

Art. 6.2. Responsabilităţile clientului utilizator al serviciilor de găzduire oferite: 

 • a primi şi a stoca acordul persoanei vizate (a cărei date sunt procesate) sau a dovedi temeiul legal pe baza căruia procesează datele
 • a informa clienţii asupra datelor colectate şi procesate;
 • a informa clienţii asupra perioadei pentru care se păstrează datele;
 • a şterge sau anonimiza datele în cazul în care primeşte o astfel de solicitare de la un client;

Art. 6.3. Despre modalităţile de stocare a datelor şi perioada de păstrare: 

 • datele sunt şi vor fi stocate doar pe teritoriul Uniunii Europene;
 • backupurile datelor vor fi stocate doar în locaţii sigure şi protejate;
 • datele vor fi şterse automat în urma solicitărilor clienţilor şi clientul va fi informat de perioada de stocare a backupurilor care pot conţine încă datele vizate;
 • furnizorii externi cu care colaborăm (Google, Facebook, şi alţii) sunt verificaţi periodic să menţină conformitatea cu GDPR

 Art. 6.4. Ce face ArroganT pentru a fi în conformitate cu politica GDPR:

 • am generat proceduri interne pentru a ţine evidenţa datelor personale colectate
 • în mod repetat am instruit angajaţii în proceduri şi bune practici necesare pentru a proteja datele
 • Datele stocate în sistemul de backup sunt criptate.
 • toate datele de contact şi de identificare ale clienţilor vor fi confidenţiale. Ne asumăm obligaţia de a păstra în condiţii sigure aceste informaţii.
 • Ne rezervăm dreptul de a transmite datele clienţilor care nu onorează comenzile, efectuează abuzuri sau prestează activităţi neconforme cu legislaţia în vigoare etc.
 • În cazul unor solicitări oficiale din partea autorităţilor competente, ne rezervăm dreptul de a furniza datele clienţilor în cauză (alin f.).
 • Avem obligaţia de a păstra în condiţii de securitate datele de acces ale clienţilor existenţi şi de a furniza aceste date numai persoanelor desemnate la înregistrare.
 • Efectuarea comenzilor, înscrierile sau modificările datelor de contact principale care nu sunt conforme cu realitatea (Nume şi Prenume, Nume Companie, CNP, CUI, Nr. Reg. Com., Localitate, Judeţ, Tara etc.) reprezintă fals în declaraţii şi, oricare dintre ele, dar nu limitat la, individual sau împreună, poate fi interpretată ca tentativa de fraudă..
 • Ne rezervăm dreptul de a transmite Poliţiei toate datele de identificare IP pentru comenzi neconforme cu datele de identificare reale.
 • Nu este permisă efectuarea comenzilor prin proxy sau alte metode de ascundere a identităţii. Conturile astfel create vor fi imediat şterse, iar utilizatorii identificaţi prin metode specifice.
 • Clienţii care nu au minim vârsta de 16 ani la data înregistrării contului vor putea activa doar cu un cont pe numele unuia din părinţi său tutore legal. Conturile celor sub 16 ani vor fi imediat închise şi serviciile suspendate până la clarificarea situaţiei juridice a contului. Înţelegem prin aceasta prevedere transferul răspunderii juridice cu privire la acţiunile minorilor către reprezentanţii lor legali.
 • ArroganT îşi rezerva dreptul de a suspenda şi notifica acei clienţi care nu respecta conformitatea cu formularul de date.

 Art.6.5.  Citeşte articolul complet despre Politica cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR). Aceptarea prezentului document atrage acceptarea politicii GDPR.

Art. 6.6. Citește și Politic Cookie